Wraps med reinsdyrskav

Her har du en høstvariant av fredagstacoen. Eller en lynrask middag mellom slagene midt i uka. Den går skikkelig fort å lage, vi snakker toppen 20 minutter.
Til dressingen kan du bruke én spiseskje tyttebærsyltetøy som oppskriften sier, og har du friske tyttebær kan du bruke dette også. Jeg brukte fire spiseskjeer hele bær, og moste de bare helt grovt med gaffel før jeg blandet de med rømmen. Uten sukker blir det en syrligere dressing for de som liker det.
Oppskrift på wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme (kilde: matprat.no)
Gir 2 store wraps eller 4 små wraps.
DU TRENGER
- 300g reinsdyrskav
- 0,25 stk purre
- 1 ss nøytral olje til steking
- salt og pepper
- 2 store grove tortilla eller 4 små grove tortilla
- 0,5 pakke blandet babybladspinat
- 2 ss lettrømme
- 1 ss tyttebærsyltetøy
SLIK GJØR DU
- Fres reinsdyrskav raskt i små porsjoner i en varm stekepanne eller gryte med olje. Kjøttet trenger ikke mer enn 2-3 minutter i stekepannen.
- Tilsett strimlet purreløk og stek videre ett par minutter. Smak til med litt salt og pepper.
- Varm tortilla etter anvisning på pakken.
- Bland sammen rømme og rørt tyttebærsyltetøy til en dressing.
- Anrett varm tortilla med nystekt reinsdyrskav, salat og tyttebærrømme.
Godt tips! Har du hele tyttebær smaker det godt med én spiseskje av disse også i tortillaen.