Hva er et smakeverksted?

Kort og godt er det et annerledes matlagingskurs. Hovedfokus er ikke å lære deg hvordan du lager mat, men at du skal få smake nye oppskrifter, kombinasjoner, krydderier eller råvarer. Kanskje lærer du et par nye triks på kjøkkenet i samme slengen?

Matglede står på menyen hele kvelden – og målet mitt er at du etterpå skal trippe inspirert hjem med lyst til å eksprimentere videre hjemme på eget kjøkken. Oppskriftene får du med deg i et fint hefte.

smakeverksted

Jeg står for det praktiske. Du møter med åpent sinn, og får et par oppskrifter å forholde deg til.  Sammen med resten av gruppen tryller du frem flere ulike retter som vi deretter smaker på i fellesskap. Det er rom for diskusjon, spørsmål og erfaringsdeling. Jeg serverer tips til hvordan du kan gjøre hverdagen litt sunnere underveis.

Dette er et verksted for deg som ønsker påfyll av inspirasjon og oppskrifter i hverdagen, enten du er usikker på hvordan du kan gjøre hverdagen litt sunnere eller bare trenger noe nytt på menyen.

Ypperlig arrangement for jentegjengen din, en håndfull gode kollegaer, foreningsdamene dine og for barselgruppen. Tema for verkstedet kan skreddersys til deres ønske og behov.

Tema for smakeverksteder arrangert hittil:

  • sunn snacks
  • frokost

Lik «Mitt sunne kjøkken» på facebook for å få med deg datoer for kommende smakeverksteder og nye temaer.

Du er hjertelig velkommen til å delta! Kontakt meg veldig gjerne på anitaapeland@outlook.com  dersom dette gjorde deg nysjerrig på mer!

Anita Apeland