Jeg er en matglad student som nyter å stå på kjøkkenet. Jeg har en profesjonbachelor i klinisk ernæring og bakgrunn i kokkefaget, og har jobbet med kostveiledning siden 2013. Jeg er i skrivende stund  i ferd med å avslutte en bachelorgrad i sykepleie – en nyttig kombinasjon av kompetanse!

Hjemme lager jeg hverdagsmat til en familie på fire. Jeg er også veldig glad i å samle venner og familie rundt matbordet. Måltidet sammen med andre er for meg langt mer enn bare næring til kroppen. Det er noe jeg blir i godt humør av.

kostveileder stavanger

På bloggen samler jeg oppskrifter jeg kommer over på min vei. Oppskriftene bruker jeg både privat og i kostveiledning.

Jeg slår et slag for å gjøre mat enkelt. Helt uten dietter og nei-mat. Jeg velger å fokusere i størst grad på mat vi trenger mest av. Det tror jeg vi har best av, både kropp og hode.

Mitt mål med bloggen er å gjøre kostrådene konkrete for deg. Jeg håper å inspirere deg til å lage mat som både smaker godt og gjør deg godt, og på den måten dele litt av min matglede med flere.

Legg veldig gjerne igjen en kommentar på bloggen dersom du har spørsmål eller kommentarer til oppskriftene. Det blir jeg glad for!

Anita