2 Comments

Kylling i salsa

kylling salsa

Perfekt kyllingfilet. Mager, saftig og full i smak. Utrolig godt til middag og lunsj. Holder seg fint i kjøleskapet i opptil tre dager. Kok opp mange fileter når du først er i gang, så er middagen og matpakkene enkle å stelle i stand de neste par dagene.

Oppskrift på kylling i salsa

DU TRENGER, til 5-6 porsjoner

  • 1 kg kyllingfileter
  • 2 glass hot tacosalsa

SLIK GJØR DU

  1. legg kyllingfileten i en vid gryte
  2. hell tacosalsa over
  3. kokes på svak varme i omtrent 60 minutter

Kylling salsa

Serveringsforslag

  • byggris
  • salat av rødløk stekt med litt honning, spinat, appelsin og sesamfrø

Vel bekomme!

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.