Kjøleskapsgrøt med kakao og peanøttsmak

kjøleskapsgrøt

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Jeg elsker sjokolade! Dermed er denne oppskriften helt perfekt for en sjokoladeelsker som meg. Den smaker uuutrolig digg, også er den skikkelig sunn i tillegg!

Jeg er stor fan av kjøleskapsgrøt også. Den kan jeg lage klar før jeg går i seng, også står frokosten klar når jeg våkner. Eller lunsjen. Kjøleskapsgrøt metter, er næringsrikt og kan lages i uendelig mange gode smakskombinasjoner.

Og du, når du først lager en porsjon, kan du like godt lage et par porsjoner til. Så har du et par raske måltider stående klart til de neste par dagene. Oppskrift følger under bildet.

kjøleskapsgrøt

Oppskrift på kjøleskapsgrøt med kakao og peanøttsmak, 1 porsjon

DU TRENGER

  • 1 dl havregryn
  • 1 ss chiafrø (kan droppes, men bidrar til god konsistens)
  • 2 dl melk
  • 0,5 banan i skiver
  • 1 ss kakaopulver
  • 1 ss peanøttsmør

SLIK GJØR DU

  1. Bland alle ingrediensene i en luftett boks eller et rent syltetøyglass.
  2. Rist på boksen/glasset for å blande ingrediensene.
  3. Oppbevares i kjøleskap i minst 4 timer før du nyter grøten, men la den gjerne stå over natten.

Vel bekomme!

kjøleskapsgrøt

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.